A Google Earth agresszíven lecserélte a Chrome-ot törölve minden eddig beállításom, hogy állítsam vissza?
Befrissítettem a Google Earth 6.2-es verzióját, de sunyi módon belecsomagolta a telepítőbe a chrome-ot, majd telepítette, de kitörölte az összes addigi beállításom, bővítményem, kezdőlapom stb. a régi chrome-ban. Ráadásul valami olyat írt, hogy a Rendszergazda már telepített egy Chrome-t, ha a réginek az ikonjával akartam indítani. Másodlagos böngészőnek van fent a chrome.
Rendszer-visszaállítás nem segített. W7 Pro
Szó sincs sunyiságról. Érdemes elolvasni minden telepítés előtt a tájékoztató szöveget.
Az első sorban ott áll feketén-fehéren, a Chrome-mal kapcsolatos szöveg. Sajnálom, ez van.
Tudom, hogy ott van, mindig kiszedem az ilyen ask toolbar, stb, árukapcsolt programokat, de most véletlen lejjebb gördült egy sort a lap és felül van a pipa, régen is telepítettem már de elfelejtettem csak letöltöttem az installert.
Nem ez a baj, hanem hogy nem lehet visszacsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!