Meg lehet csinálni, vagy hagyjam a francba?
Lehet, hogy hülyeség, de ebben nem vagyok otthon :D
Szóval: néha agyf*szt kapok a windows hülyeségeitől, agyaltam már egy ideje rajta, hogy lehetséges e nem apple gépre mac-et tenni? Megoldható, ha igen mennyire komplikált? Vagy nem éri meg?
konfig: i5 2500k, asrock p67 extreme 4, kingston hyperx blu 8gb 1600, asus hd7850 2gb, Samsung SpinPoint F1HD502IJ 500gb, corsair vx450 psu
Danke
értelmes választ ha lehet köszönöm!
csak tájékoztatlak: rühellem az apple-t de speciel az operációs rendszerük nekem ezerszer jobban tetszik, és stabilabb is.
ilyen választ vártam. Linuxnak akkor jobban utánaolvasok
Mac azért ugrott be, mert bátyám most kapott egy macbookot és úgy első ránézésre nekem ezerszer jobban bejött mint a win7. Win 8-nál meg a csempézéstől tudok falra mászni, végleges verzióban lehet majd klasszikus asztali nézetre váltani? mert akkor az is megér egy misét.
linux verziókról meg telepítéséről tudtok egy részletes leírást linkelni?
valamint, hogy ezt meg lehet csinálni dual bootba? mármint windows mellé, a rendszermeghajtón még van 13 giga szabad hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!