The Sims 2-fényképek, hogyan?
A kérdésem az lenne, hogy amikor a sims 2-ben létrehozok egy új családot, akkor mindigg kattanik egy fényképezőgép, és készít egy közös képet az új családról.
Ezeket a képeket a számítógép elmenti egy mappába vagy sem? Ha igen, akkor hol találom meg, melyik mappában? ( A játék a C meghajtóra lett telepítve)
Köszönöm előre is a választ!
Nem készül olyankor fájlba kimentett kép, az csak egy animáció.
(Kattanik - mivel a kattan szó ige, nem kell külön -ik képzővel ellátni, az a főnevekhez tartozik. Simán "kattan".)
Köszönöm a válaszod! Viszont a zárójeles mondatodat inkább nem kommentálnám, nem a fogalmazás/helyesírás versenyen vagyunk. :)
Fogadom magyar tanár vagy.
Nem vagyok sem tanár, sem nyelvész, sem más.
Nem is gúnyolódok vagy sértegetek, mint azt a legtöbben teszik.
Viszont hiszek abban, ha kulturált stílusban felhívom a figyelmét valakinek egy feltűnő hibára, és még meg is indoklom normálisan az okát, akkor lehet hogy abból tanulni tud, és nem követi el még egyszer. Az élet is ilyen, ha hibázol valamiben akkor levonod a tanulságot és megpróbálsz legközelebb figyelni arra hogy ne kövesd el.
Mindenki a saját igényessége alapján eldönti hogy erre szüksége van-e vagy sem, a tapasztalatok alapján az emberek többsége el szokta fogadni ezt a segítséget, még ha valamilyen szinten rosszul is esik nekik a kritika, mert azzal is fejlődnek egy kicsit.
De ha neked ez nem tetszett akkor ez van. Először még sajnáltam, de ha nem baj akkor nem kérek elnézést, mert nem bánom hogy szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!