Minecraft képkocka késés megoldás?
Szóval ha minecraftban feljebb szeretném venni a látótávolságot akkor egy idő után miután teljesen betöltött hatalmas késések jelennek meg a képmegjelenítés köben. Tehát megy de megáll és hirtelen visszajön normális sebességbe aztán megint lassúl és így tovább... tiny-n semmi probléma nincs shorton sem normálon már kezdem Néha érezni faron peddig rendszeresen csinálja. A kérdés : Mi lehet a gyanús? A Processzorom vagy a Videókártyám? Processzorom : Intel celeron (rosszul kezdődik) d 331 Videókártyám : ATI Radeon X300/X550/X1050
És 1GB RAM de ügyelek rá, hogy semmi ne menjen a háttérbe tehát a memória használat 200MB alatt van.
Szerintem a minecraft 500mb-al is vigan elfut (Ha nem akarod felrobbantani a világot TNT-vel :) ) Szerintem a proceszorod lessz a tetes . Nekem 2 gb ram van a gépembe de a proci elég pocsék és ugy ahogy elmegy (minden le van véve)
Amugyis a celeron nem büszkélkedhete valami fényes teljesitményel.
Ha azt akarod hogy szépen fusson a minecraft akkor proci csere.
De tudom ajánlani az Optifine modot az talán segit valamenyit (Ha már fentvan akkor proci!)
Remélem segitetem-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!