El akarok inditani egy programot, de nem indul mert azt irja ékezet van az elérési útban, hogyan tudom át irni hogy ne legyen ékezet?
Elvileg minden mappának/fájlnak van egy rövid neve, azt használd.
Megkeresed, hol van ékezet, és kilistázod a fájl vagy mappa nevét a 'dir /x' paranccsal terminálban.
Első vagyok. Bocsánat, kicsit szűkszavú volt a válaszom. :)
De a legjobb tényleg az lenne, ha leírnád, mit szeretnél futtatni.
Ha egy ikonra kattintva indítod, akkor jobb gombbal kattints rá, válaszd a 'tulajdonságok' menüpontot, és a 'parancsikon' fülön a 'cél' mellett lévő teljes szöveget másold be ide, hogy lássuk. Valami ilyesmi lesz például, hogy "C:\Program Files\..." stb., vagy hasonló. (Ha Windowsod van.) Ja igen, és hogy milyen Windows.
A windows nem találja az C:\Users\Nevem\AppData\Local\Temp\RarSEX00.455\djmira.dll fájlt.Ellenőrizze,hogy helyesen irta-e be a nevét majd próbálkozzon újra.
Ahová irtam hogy a nevem:azt a mappát úgy hivják mint engem szóval nem akartam kiirni a nevem.
Win7 van.(Bocsánat ha van helyesirási hibám de hosszú i betűt nem tudok irni rossz a billentyűzeten :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!