Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » El akarok inditani egy program...

El akarok inditani egy programot, de nem indul mert azt irja ékezet van az elérési útban, hogyan tudom át irni hogy ne legyen ékezet?

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Elvileg minden mappának/fájlnak van egy rövid neve, azt használd.

Megkeresed, hol van ékezet, és kilistázod a fájl vagy mappa nevét a 'dir /x' paranccsal terminálban.

2012. okt. 15. 23:23
 2/9 A kérdező kommentje:
És hol van ez a terminál?Kitudnád fejteni bővebben?Nem nagyon értek a számitógéphez ilyen téren :S Egyébként köszi a válaszodat!
2012. okt. 15. 23:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a mappát az elérési útban de nem tudom átnevezni mert a mappa mellett kis lakat van.Hogyan kell feloldani?
2012. okt. 15. 23:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Milyen opreárciós rendszerről van szó? Milyen mappa? Mit akarsz futtatni?
2012. okt. 16. 08:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Bocsánat, kicsit szűkszavú volt a válaszom. :)

De a legjobb tényleg az lenne, ha leírnád, mit szeretnél futtatni.

Ha egy ikonra kattintva indítod, akkor jobb gombbal kattints rá, válaszd a 'tulajdonságok' menüpontot, és a 'parancsikon' fülön a 'cél' mellett lévő teljes szöveget másold be ide, hogy lássuk. Valami ilyesmi lesz például, hogy "C:\Program Files\..." stb., vagy hasonló. (Ha Windowsod van.) Ja igen, és hogy milyen Windows.

2012. okt. 16. 09:22
 6/9 A kérdező kommentje:

A windows nem találja az C:\Users\Nevem\AppData\Local\Temp\RarSEX00.455\djmira.dll fájlt.Ellenőrizze,hogy helyesen irta-e be a nevét majd próbálkozzon újra.

Ahová irtam hogy a nevem:azt a mappát úgy hivják mint engem szóval nem akartam kiirni a nevem.

Win7 van.(Bocsánat ha van helyesirási hibám de hosszú i betűt nem tudok irni rossz a billentyűzeten :)

2012. okt. 16. 12:49
 7/9 A kérdező kommentje:
És játékot szeretnék futtatni metin2 játékot
2012. okt. 16. 12:49
 8/9 anonim ***** válasza:

"A Metin2-t olyan helyre telepítsük, hogy a teljes elérési útban ne legyen egy ékezetes karakter sem! "

[link]

vagy:

[link]

2012. okt. 16. 15:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó:)
2012. okt. 16. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!