Hogy csinálják PhotoScape-n?
Figyelt kérdés
Mindig látom hogy egy egyébként (szerintem biztosan) "független" kép van bevágva az alap képre. Ezt hogy csinálják?? Mert én mostanában Painttel körbe rajzolom amit akarok és azt vágom be, de fárasztó is, meg hát nem is olyan könnyű.2012. okt. 15. 20:49
1/7 anonim válasza:
Ezt legegyszerűbben egy rétegkezelő programmal lehet megcsinálni, ahol könnyen el tudod különíteni egy kép részletét, majd azt egy másikra másolni és ott méretezni, forgatni, dönteni, vagy más képhatásokat tenni rá. Gimp vagy Photoshop az ilyen például, és töredék idő alatt meg lehet csinálni benne, mint Paint-ben próbálgatva.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
2012. okt. 16. 20:02
4/7 anonim válasza:
itt a kutyid ,ezt a lilás-feliratos képedből vágtam ki,jobbklikkel te is lementheted magadnak ,ezen megtudom mutatni,hogy szoktam beilleszteni PhotoScape-ba,
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
De... amit az első írt jó lenne, de azt hogyan kell megcsinálni?? Gimpem van, próbálgatnám is, de nem jövök rá.,
2012. okt. 25. 21:23
7/7 anonim válasza:
Photoscape és Pixlr kell hozzá. http://www.youtube.com/watch?v=W7X6j_lXq68
ha ez megvan,utána csak rá kell rakni egy üres képre PhotoScape-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!