Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hunnét tudom neten megrendelni...

Hunnét tudom neten megrendelni a *Windows 7 ultimate* ot?

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 19:52
 1/5 belapus ***** válasza:

Például:

[link]

[link]

2012. okt. 15. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Szinte bármelyik számítástechnikai bolt online áruházából.
2012. okt. 15. 19:59
 3/5 A kérdező kommentje:
És melyik a jobb, letölteni vagy megvenni?
2012. okt. 15. 20:03
 4/5 anonim válasza:
Ingyér torrentoldalról letőteni.A gyobb.
2012. okt. 15. 20:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez már egy bonyolultabb dolog, mert főleg így a 8-as piacra dobása előtt már iszonyúan drága annyiért amennyiért árulják, viszont a jogtiszta változatnak vitathatatlan előnyei vannak a kalózváltozatokkal szemben. Én úgy gondolom, hogy egy otthoni felhasználó számára a Windows indokolatlanul sokba kerül. Ahhoz képest, hogy egy hétköznapi gépet játékot leszámítva általában csak olyasmire használnak, amit a leglecsupaszítottabb Linux disztró is röhögve elvégez, egy Windows árából már játékkonzolt lehet venni, amivel ilyen téren sokkal kevesebb a baj.

Az ideális megoldás az első PS3 verziók voltak, amikre még lehetett Linuxot telepíteni. Egyszerűen így mindent tudott, ami egy átlag felhasználó számára mindent tudott, amire szükség lehetett, de sajnos egy biztonsági résre hivatkozva ezt a lehetőséget letiltották.

Szóval nem, szerintem egy otthoni felhasználónak nem éri meg Windowst vásárolni, főleg nem, mióta az eredeti, dobozos, nem OEM változat is egyszerre csak egy gépen lehet aktiválva.

2012. okt. 15. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!