Windows 7 telepítése közben előugrik egy ilyen hibakód:0x8007045D Mi lehet a hiba?
Nem lehet, hogy rossz az SSD?
A másik gépben való telepítéssel az a baj, hogy teljesen más hardverkörnyezet, mondjuk nekem már működött így egy laptopnál(rossz volt a cd, usb-ről nem bootolt).
Esetleg felrakod úgy és csökkentett módban letörlöd a drivereket amit felrakott a gépedhez és telepíted ami a laptophoz kell.
ha rossz az SSD akkor alapból nem kellet volna működnie, amikor még fent volt a win7, nem?
Csökkentet módban, hogyan törlöm le?
Amúgy amikor az asztalinál telepíteném az ott lévőt kivegyem és csak az SSD legyen bekötve, vagy esetleg van egy olyan megoldás is, hogy így menet közben rakjam rá fel a win7-et?
most egy xp-et próbálok fel tenni (már ki volt írva egy cd-re így ezzel nem kell baszakodnom) , már 40 százaléknál tart.
Közben asz asztalinál már írom ki a linuxot. ha az xp csődöt mond akkor jön a linux, ha az is akkor kötöm rá az ssd-ét a az asztalira.
de, de állítólag nála ilyen probléma nem volt.
Ő azt javasolta, hogy a partíciót töröljem és úgy telepítsek, nos hát ugyanúgy a második lépésnél, (talán fájlok kibontása) hibaüzenetet dobott ki.
néha ezt dobja: 0x8007045D
néha pedig ezt: 0x8007002
bár volt olyan is, hogy a partíció kiválasztásánál nem engedett tovább és ezt írta ki ( ha jól emlékszem) , rendszerpartíció nem hozható létre
amúgy most úgy néz ki, hogy az xp jó lesz,
de utána nem tudom, hogy rakjam majd fel a win7-et. csak simán rakjam fel? és akkor két op rendszer fut majd ami közül majd lehet választani ugye a gép betöltése közben
de akkor a kérdés az számomra, hogy hogyan szabaduljak majd meg a xp-től ??
de addig míg telepít az xp addig eszek valamit....
hát az xp is besült... nem tudom van így a linuxot kipróbálni?
megpróbálom majd lehet, de lehet, hogy egyből az asztalira kötöm az SSD-ét.
de még várok ezzel, már fáradt vagyok és csak most állok neki a vacsimnak, kell az energy...
most telepítem a linuxot remélem jó lesz.
ha nem akkor már csak honap fogok próbálkozni, mára elég volt.
ha semmi sem fog sikerülni, akkor lehet, hogy az ssd a rossz, nem baj hiszen van rajta garancia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!