MSN-ben hogyan lehet letiltani a képküldést?
Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy ha véletlenül ráhúzom egy kép ikonját az beszélgetés ablakra akkor ez a hülye program már küldi is át a képet, illetve mutatja ilyen albumnézetben vagy miben a másik félnek. Ilyen akkor is előfordul, ha a vágólapon egy kép van, és én meg beillesztem véletlenül(nem sikerült egy szöveget másolni amit ténylegesen küldeni akartam, ezért a korábban a vágólapra helyezett kép kerül beillesztésre, illetve egyből küldésre)
Régen(jóval korábban) ilyen esetekben az msn korábbi verziója csak fájlként küldte át, és ott van olyan lehetőség hogy adatátvitel megszakítása, ezért könnyen megszakítható volt.
2012. okt. 14. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!