Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom növelni a feltölt...

Hogyan tudom növelni a feltöltést?

Figyelt kérdés
utorrentem van. regisztráltam 1 meghívós oldalra ahol ha letöltök valamit azt 1 ideig seedelni kell míg 1 bizonyos mb-ot vagy gb-ot feltöltök! de nekem a feltöltés nagyon lassú 1-5kb-okkal tölt fel! a sávszélességet is állítgattam az se segített semmit! hogyan tudnám növelni?
2012. okt. 13. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Függ az internet kapcsolatod sebességétől.

Ha a torrentet pl. seed szeróval tolja valaki akkor nem igen lehet labdába rúgni mellette egy-két megás nettel.

Pl. BH-n full szerveres a háttér, ott nem könnyű arányt tartani. NC-n viszont lazább a dolog.

2012. okt. 13. 20:56
 2/4 A kérdező kommentje:
5mb-os netem van
2012. okt. 13. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Az 5 a fel v. letöltés?
2012. okt. 13. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
csinálj egy tesztet itt: [link] katt a városra, vársz míg lefut a teszt. (lehetőleg ne fusson más...pl. kliens) A végén kiírja a le- ill. fel sebességet. A feltöltést osztod nyolccal és megkapod a max. seedet kB/s-ban. Az mennyi?
2012. okt. 13. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!