Miért nem lehet telepíteni?
Windows 8-at szeretném telepíteni a gépemre,de nem engedi.
Próbáltam már VirtualPC-vel,VirtualBox-xal,sőt még élesben is,mindenféle virtualitás nélkül.
Ezt az üzenetet adja:
Recovery
There was a problem with a devide connected to your PC
An unexpected I/O error has occurred.
Error code: 0x00000e9
This problem can happen when a removable storage device is removed while it's in use or is failing.Properly connecting any removable storage and restarting your PC may fix this problem.
Press Enter to try again
Press F8 to Startup settings
Újraindítottam a gépet nem egyszer,de ez sajna nem oldotta meg a problémát :(
Eléggé fontos lenne.Köszi előre is!
talán azért mer nem felel meg a géped a w8 hardwer követelmének. (pl 1000% hogy nem UEFI bios van a gépedben.. és ez elég indok arra hogy ne induljon meg
van w8 kompatibilitási teszt a neten. nézd meg azzal..
"This problem can happen when a removable storage device is removed while it's in use or is failing.Properly connecting any removable storage and restarting your PC may fix this problem."
Nincs valamilyen eltávolítható tárolóeszköz csatlakoztatva a gépedhez? Ez ugyan is azt írja, hogy távolítsd el, indítsd újra a géped hátha megoldja a problémát. (ha jól értettem ami le van írva)
Ez "There was a problem with a devide connected to your PC" biztos, hogy egy csatlakoztatott elem hibáját írja ki.
nem értem mit sipákolsz. nem voltam elég világos?
Minimális rendszerkövetelmények
- Legalább 10 GB szabad hely a merevlemezen.
- WLAN és Bluetooth 4.0 + LE (low energy)
- UEFI Firmware
- Grafikus kártyáknál Direct 3D 10 támogatás és WDDM 1.2-es illesztőprogramok
- 1366x768 pixeles felbontású kijelző
- Legalább 5 ponton érinthető érintőkijelző
- 720p-es kamera
- Fényérzékelő
- Magnetométer
- Gyorsulásmérő
- Giroszkóp
- USB 2.0: minimum egy csatlakozó
- Hangszórók
- NFC támogatás (near field communications)
Hardveres gombok:
- Windows gomb
- Bekapcsológomb
- Képernyő forgatást kikapcsoló gomb
- Hangerő fel/le gomb
Két másodperc alatti folytatás (kivéve ARM esetén)
A Microsoft azt javasolja hogy az Intel kompatibilis Windows 8 eszközök alvó állapotból 2 másodperc alatt biztosítsák a munkamenet folytatását, kivíve ARM architektúra esetén.
CTRL + ALT + DEL gyors gomb
Mivel a táblagépeken nincs CTRL, ALT és DEL gomb így gondos is lenne a feladatkezelő előcsalása. Erre a megoldás egy gyors gomb alkalmazása, mely a Windows gomb + bekapcsoló gomb lesz.
Ezek a követelmények nyilván elsősorban a gyártókat érinti és ebből kiváló képet kaphatunk hogy milyenek is lesznek a Windows 8-as tabletek.
A cikket készítette: Driv3r
nincs tablet meg nem tablet verzio csak 1 van.
uefi-s biosra fel lehet huzni kis trükkel. de ha ez nincs akkor nem fog menni.. pont azért dobja neked ezt a hibát. mert nem ismeri fel a biost normálisan.
Tepsi Hapsi marhaságot ír: A Windows 8 futtatásához nem kell semmilyen extra: gyorsulásmérő meg ilyen marhaságok.
Ha szeretné futtatni a Windows 8 rendszert a számítógépén, az alábbi követelményeket kell teljesítenie:
Processzor: 1 gigahertz (GHz) vagy gyorsabb, PAE, NX és SSE2 támogatással (további információk)
RAM: 1 gigabyte (GB) (32 bites) vagy 2 GB (64 bites)
Tárhely a merevlemezen: 16 GB (32 bites) vagy 20 GB (64 bites)
Grafikus kártya: Microsoft DirectX 9 grafikus eszköz WDDM illesztőprogrammal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!