Nagyon nem értek az ilyenekhez, valaki segítsen légyszives, mi lehet a skype-al a baj?
Figyelt kérdés
Nem enged belépni a skype tegnap óta. Már rámentem hogy jelszóváltoztatás, meg is változtattam, küldött is visszaigazoló e-mailt, stb, de mégse enged be a skype, azt írja h rossz felhasználó meg jelszó, pedig nem rossz! már kiléptem, visszaléptem, újra índítottam a gépet, mindent próbáltam. vagy nem lehet h az a baj h eleve rajta volt a gépen a skype, nem fizettem érte, és most már lekellene töltenem pénzért??,2012. okt. 13. 17:52
1/3 anonim válasza:
Hat ha ilyen nagy a baj,akkor lehet hogy jobban tenned,ha egy uj felhasznalonevvel regisztralnal! Akkor legalabb kiderulne,hogy a regi adataidban van-e a hiba,vagy tenyleg a rendszerben! En kulonben ugy tudom,hogy a Skype letoltese,es hasznalata ingyenes! Probalkozz lassan egyesevel betuzve beirni az uj jelszavad,hatha sikerul!
2/3 A kérdező kommentje:
hát, csináltam 1 új felhasználót. nemtudom, mi lett a régivel. ez most beenged ...
2012. okt. 14. 11:05
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2012. okt. 14. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!