Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok Virtualdubbal...

Miért nem tudok Virtualdubbal egyesíteni?

Figyelt kérdés
Több Videót szeretnék egyesíteni azt hallottam hogy Virtualdubbal nagyon könnyen és gyorsan lehet,de folyton ha beakarom rakni a következő fájl-t akkor kiír valamilyen szöveget és nem tudom folytatni. Mit csináljak van más gyors program vagy én csinálok valamit rosszul?

#VirtualDub #videóegyesítés
2012. okt. 13. 12:04
 1/5 algopirin ***** válasza:

Szerintem tök jó program, kicsit ugyan fapados meg nem annyira barátságos a felülete, de szinte mindent meg lehet benne csinálni alap szinten, viszont jó lenne azért tudni mit ír ki, nyilván nem véletlenül van.

Ha nem egyforma a két videónak a formátuma vagy egyéb ilyesmi tökmindegy milyen más hasonló kategóriás szerkesztőben akarod megcsinálni ugyan ebbe a hibába fogsz belefutni.

2012. okt. 13. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is erre tippelek. Csak azonos kódolású videókat tudsz összefűzni. Át kell konvertálni a nem egyező formátumúakat...
2012. okt. 13. 16:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Mindegyik avi formátumú.
2012. okt. 13. 20:47
 4/5 algopirin ***** válasza:

.avi meg "gyűjtőfogalom" attól az még lehet divx, xvid, de felbontástól dekodertöl sok minden egyébtől is függhet ami eleve kizárja hogy összerakja őket.

De amíg nem reprodukálod a hibát, és nem adod meg a hibaüzenetet sajnos még senki nem gondolatolvasó.

2012. okt. 13. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Így van. Nem a kiterjesztésnek kell megegyeznie hanem a kodeknek. Az meg nem ugyan az...
2012. okt. 14. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!