Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom behozni a biost?

Hogyan tudom behozni a biost?

Figyelt kérdés
Mikor indítom a gépet nem jön be semmi csak a windows-tól van kép, mit csináljak h be jöjjön a bios. Asrock 775VM800 alaplap, Intel Pentium 4 531 CPU.

#BIOS #asrock 775vm800 #intel pentium4 531
2012. okt. 12. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
használd az F valamennyit,nekem az F2 hozza be,de amúgy kiírja alapból a rendszer h melyik billentyűt kell lenyomni
2012. okt. 12. 17:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Épp az a gond h nem ír ki semmit az elején :S Onnantól van kép h a windows tölt be, előtte semmi
2012. okt. 12. 17:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Az tök mindegy hogy van-e kép vagy nincs. Te attól csak tartsd lenyomva az F2-t bekapcsolás után és bent leszel a BIOS-ban. Attól hogy a monitorod lassan "éled", attól a gép még érzékeli a billentyűket, hacsak nem USB-s a billentyűzeted, mert akkor kéne egy PS2-es...
2012. okt. 12. 18:22
 4/5 anonim válasza:
Ahogy bekapcsolod a gépet azonnal kezd el nyomkodni a DELETE gombot és addig nyomkodd míg be nem jön!
2012. okt. 12. 18:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, már sikerült bejutni a biosba :)
2012. okt. 12. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!