Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Olyan problémám lenne, hogy a...

Sebák Attila kérdése:

Olyan problémám lenne, hogy a gépem mikor bekapcsolom elsőnek az adott napon elindul rendesen bejön az operációs rendszer aztán egy idő múlva lefagy hibaüzenet nélkül! Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
De nem mindig csinálja ezt van amikor 4-5 napig nem csak amikor rá jön és akkor is csak az első bekapcsolásnál és muszáj resetelnem aztán jó !! Kicsit idegesítő !
2012. okt. 11. 08:08
 1/1 Ballaja válasza:

Hello,

első hallásra memóriaproblémának tünik, nekem is volt hasonló, volt olyan,h hónapokig ment normálisan, aztán meg naponta fagyott.

A neten nagyon sok memóriatesztelő progit lehet találni amivel letesztelheted a memóriádat, nekem is kihozta,h melyik modul hibás.

Visszavittem a boltba, ott kipróbálták azt mondták jó :) nem akarták kicserélni, de végül sikerült kicseréltetnem.

Ez már több mint egy éve volt, azóta minden ok.

2012. okt. 11. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!