Az Empire:Total War-nak lesz második része?
Figyelt kérdés
Mert ugye volt a Medievalnak,a Shogun-nak,a Rome-nak,de vajon lesz az Empire-nek is?2012. okt. 9. 20:20
1/3 anonim válasza:
Ahogy fejlődik a Sega és a Creative Assembly. Mert ahogy mondtad mindegyiknek volt, csak szerintem most a Napoleon 2 jön majd a Rome 2 után.
2/3 anonim válasza:
Az én tippem hogy mi lesz a következő Total War a Rome 2 után az a Medieval 3 Total War ugyanis jelenleg az a játék a legrégebbi aminek nincsen folytatása vagy másik tipp hogy haladnak tövább az időben és az első vagy második vagy mindkét világhaborúról szóló Total War következhet de szerintem majd egyszer lesz egy Empire 2 Total War is.
3/3 A kérdező kommentje:
Az is jó lenne,ha a 2.tipped következne be.:) Abban benne lenne az Osztrák-Magyar Monarchia is.:)
2013. jan. 4. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!