Hogy kel kikapcsolni az automatikus monitor kikapcsolast?
Figyelt kérdés
ugy ertem hogy mikor nem hasznaom a gepet akkor ne kapcsolodjon ki a monitor. windows 7-em van.2012. okt. 9. 15:15
1/2 anonim válasza:
Vezérlőpúlt-energiagazdálkodás-alvó állapot...-képernyő kikapcsolása soha.
2/2 fonixportal válasza:
Sziasztok vettem egy új gépet és hozzá új monitort is de pár óránként feldob egy olyan ablakot hogy a monitort kikapcsolja 5 perc múlva és mivel a monitoron nincs csak egy bekapcsoló gomb nincs rajta más így nem tudom se leokézni se kikapcsolni ezt a figyelmeztetést már megpróbáltam mindent még a fent leirtakat is és akkor is feldobja ezt az üzenetet a monitor pár úránként de mindíg a legroszabbkor szokta ezt bedobni ja és 1 perc után magától eltünik majd mielött megint megjelenne már csak 1 perc van a visszaszámolásáig ezt hogy lehetne kikapcsolni-eltüntetni? Mint írtam egy gombra se reagál a billentyűzetről és az egérre sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!