Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Farming Simulator 2011 MIÉRT...

Farming Simulator 2011 MIÉRT AKAD?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám ,hogy amikor felraktam a játékot nem akadozot de most beleraktam kb 15-20 modot (traktor,kocsi,kamion,potkocsi) stb és most akad ?

Valamelyik mod lehet hibás ezmiat??

Gépem !

Intel Celaron Dual-core 3,4 ghz

NVIDIA GeForce GT520 2db! (2 GB)

8 GB Kingstone RAM!

500 GB HARD!

2012. okt. 8. 21:50
 1/4 mondmeg miaz válasza:
gondolom a modok leszedik az fps edet. probáld meg ujra telepiteni vagy kiszedni a modokat és akkor nem fog szerintem.
2012. okt. 8. 21:56
 2/4 karesz01 ***** válasza:

1.-A módoknak amiket letöltesz meg kell nézni a méretét mert minél nagyobb annál több idő betöltenie .

2.-A módok méretének a nagyságát az online mód is növeli .

3.-Az online módban működő traktornak ( nagyobb a fájlmérete a játékban )

4.-Online módban a 4 GB ram-ra lenne szüksége a játékgazdának ahhoz , hogy valaki megfelelő server legyen .

5.-A játékot online módban ne használj ( élsimítást , nagy méretet , ...stb )

6.-A játék használata közben bizonyos fájlok kikerülnek egy mappába és azokat nem tudja törölni .

( C:/documents and Settings/neved/Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2011/shader_cache )

( Azaz a "shader_cache" mappa tartalmát töröld szorgalmasan )

( DE NE JÁTÉK ALATT !!! )

7.-A megfelelő patch-ot ne feled el telepíteni .

2012. okt. 8. 23:27
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi nektek :DD
2012. okt. 10. 01:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Na jó :D Tudom, hogy a kérdést két éve írták ki, de azért válaszolok, hátha másnak is lenne hasonló problémája... Nekem alapból szaggatott a játék, nem tudtam, mi a baja. Aztán véletlenül felfedeztem egy számítástechnikailag idióta megoldást :D Mert elég volt annyit csinálnom, hogy lehúzom a játékot, a tálcán rákattintok jobb egérgombbal, majd visszamegyek a játékba. És már nem akadozik :D
2014. júl. 19. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!