Hogyan lehet EGYSZERŰEN magyarosítani egy kínai android mobilt, tabletet?
Külföldről akarok rendelni, a felsorolt nyelveknél nem volt magyar, így gondolom hiába os, nincs rajta..
Kérdésem lenne még, ha beállítom, hogy angol, attól még tudok rá tenni magyar programokat, hogy esetleg csak a menü maradjon angol? Ill. az mindegy, hogy milyen rom-ot rakok rá? Nézelődtem már ez ügyben de csak ilyen HTC-s mobilokra találtam romot.. Ez hogy működik?
Előre is köszi!
Ha nem értesz hozzá, vagy nincs ismerősöd, aki ért hozzá, ne rendelj kínából telefont.
Alapvetően a kínai ROMokból hiányzik a Goggle Apps is, azt is bele kell majd hegeszteni.
Vagy keress olyan oldalt, ahol lehet magyar nyelvvel és Google Apps-szal rendelni.
Mint már írtam az androidban van magyar nyelv.
Ha megpiszkálták és kiszedték belőle, akkor a fene tudja még mit pakoltak ki, inkább ne vedd meg.
(Mivel látszik is, hogy annyira nem értesz hozzá, inkább ne erőltesd!)
Persze, program, de az ALAP, bárki számára könnyen elérhető verzióban ott van szépen a magyar nyelv hozzá, nem kell semmit fordítaniuk.
De marha jó, hogy itt velem kötözködsz ahelyett, hogy kérdésre válaszolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!