Mozilla thunderbird levelező program?
Itt van egy -ránézésre jónak tűnő- leírás hozzá. Vagy a helyi mappák - új postafiók létrehozásánál, vagy az eszközök menü - postafiók beállításai - postafiók műveletek - postafiók hozzáadásánál kezdhetsz.
Bejövő levelezőszervernek ezeket kell megadni a megfelelő fióknál:
pop3.freemail.hu
pop3.citromail.hu
Kimenőnek a szolgáltató adja meg az smtp szerver nevét. - enélkül tudsz fogadni, de küldeni nem
Vagy pedig regisztrálsz egy gmail címet, és akkor használhatod az övékét:
smtp.gmail.com
Vmi ilyesmiről van szó, csak más adatokkal:
http://www.youtube.com/watch?v=LpFRbRJRA-8
Arra készülj föl, hogy a citromra nem mindig sikerül feljelentkezni a levelek letöltéshez (főleg túl nagy gyakorisággal nem), és mostanában a freemél is gyengélkedik néha.
"Kimenőnek a szolgáltató adja meg az smtp szerver nevét."
Rengeteget segítettél, már nyomon vagyok, vagy mégsem?! A fenti mondatot nem nagyon értem. Fogadni már tudom a leveleket, de küldeni nem. Ezzel a smtp-vel nem stimmel valami. Bocsi a butaságomért.
A levelek küldéséhez smtp szervert alkalmaznak, és ezt zömmel a szolgáltató biztosítja a halandó felhasználók számára, de mint írtam pl. a gmail is továbbít, és én azt használom.
Itt megvannak a szolgáltatók smtp nevei, csak nemtom mennyire aktuálisak:
Próbáld ki, ha köztük vagy, hátha...ha pedig nem, akkor meg üfszolgálat/szolgáltató weboldala stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!