World of tanks-ban ha tier 1es vagyok tudok venni tier 3as tankot anélkül hogy ki kéne fejlesztenem a modulokat az elözöhöz és a tier 2 tankot?
Figyelt kérdés
kezdő vagyok és ltraktorról szeretnék továbbváltani de vmiért nem tudok.ugye most akkor nem kell megvennem a tier 2es bisont mert nekem a tier 3as wespe kell.de sehogy sem tudok a vásárlásra kattintani.
ha mégis ki kell fejleszteni akkor csak modulokat vagy a köv szinten lévő tankot is meg kell venni?mert az elég nagy szivás lenne.
2012. okt. 8. 14:02
1/1 anonim válasza:
eloszor fejlesztenikell Xp-bol, majd vasarolhatsz ezustre
Xp-t a csatakra kapsz az adott jarmuvel
tehat a traktorral ki kell farmolnod a bizont, majd a bizonnal a wespe-t, es igy tovabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!