Adobe Photoshop Cs3-al hogyan kell effektet csinálni?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi,hogy:
1.Én tudok-e csinálni és,hogy tudom oda elmenteni ahol vannak alapból az effektek.
2.Honnan tudok letölteni hozzá effektet és,hogyan kell elmenteni oda??
(effekt alatt azt értem,hogy pl.: rózsa,kacsa,virág,pillagngó,csillag.... amik alaból rajta vannak a photoshopon olyat hogyan tudok én is készítteni és elmenteni oda??)
KÉRLEK SEGÍTSETEK NAGYON FONTOS.és igen aki ír/segít kap egy +pontot :) csak segítsetek lécci
2009. aug. 5. 15:02
1/3 anonim válasza:
Már milyen effektre gondolsz? A Filter menüben van egy csomó. De te sztem inkább brush-okra, ecsetekre gondolhatsz, ha pillangóról meg ilyen izékről beszélsz. :) Hogy csinálni tudsz-e, azt nem tudom, illetve úgy meg lehetne oldani, hogy egy illustratorban megrajzolod a kivánt alakzatot és azt beimportálod a ps-ba egy vagy több külön layerre, de nem tudom, mennyire vagy otthon a témában. Rengeteget lehet letölteni, beirod a google-be, h photoshop brushes és akár napokig válogathatsz a szebbnél szebb ecsetek között. Ezeket tömöritett formában tudod letölteni, amit miután kicsomagoltál, fent a ps-ban jobb oldalt a brush-oknál egy kis nyilacskára kattintva egy helyi menü szerűség jelenik meg, ahol kiválasztod a load brushes menüpontot és kitallózod a kivánt cuccot és már nyomathatod is a dolgokat. Remélem, tudtam segiteni. Asszem a kicsomagolt file-nak .abr a kiterjesztése egyébként.
2/3 A kérdező kommentje:
Aha hát köszi a segítséget,de nemtudom megcsinálni nekem ez bonyolult :( de tényleg köszi aranyos vagy :)
2009. aug. 7. 17:51
3/3 anonim válasza:
Használj GIMP-et, sokkal áttekinthetőbb, mint a Photoshop és tudásban is ugyanazon a szinten van, és nem kell lopnod sem.
Effekteket pedig itt találsz Photoshop-hoz:
Csak bökj rá valamelyikre, lehetőleg az elől lévőket nézegesd meg először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!