Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A php alapjait szeretném...

A php alapjait szeretném megtanulni de a legelején gondom van (? )

Figyelt kérdés

[link] ezt letöltöttem

1 x64es w 7et használok mindegy hogy x32 vagy x64 bites?

2 azt írja hogy a www/bin/httbd -1es paraméterrel amit én letöltöttem a php.netről nincs benne www mappa

[link]

2009. aug. 5. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy őszinte legyek, az hogy php fel legyen téve a gépedre, az csak a későbbiekben lehet fontos szerintem. Én a php-t nem így tanultam meg, s nekem bejött. A legegyszerűbb szerintem, ha regisztrálsz egy ingyenes tárhelyet, és azon tanulsz. A nagyrészük támogatja a php-t, és van adatbázis is. Így nem kell saját gépedre telepítgetned.
2009. aug. 5. 14:10
 2/5 A kérdező kommentje:
extra.hu?
2009. aug. 5. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha most tanulod en nem ajanlanam, hogy magad telepitsd a PHP-t es minden egyebet amit kell.. vannak jo kis csomagok amik webszerver+php+mysql egybe van gyurva

[link]

Ha ez fennvan a gepeden tudsz mar php-ket futtatni majd, meg mysql-t is.

2009. aug. 5. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:

az XAMPP-ot nyugodtan felteheti, egyszerubb telepiteni mint egy jatekot, es konnyu hasznalni is... egyszerubb sajat gepen futtatni, mint minden modositas utan feltoltogetni es "online" tesztelni... de azert van igazsag abban amit irtal (1. hozzaszolo), de szerintem jobb sajat gepen... :D

(egyebkent en voltam ami belinkelte az xampp-ot)

2009. aug. 5. 14:16
 5/5 A kérdező kommentje:
még 1 kérdés a XAMPP csinájam azt amit a php 24 alat ír?
2009. aug. 5. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!