Microsoft Word-ben ki van otthon?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem a Word-el kapcsolatban, hogy amikor
például írok egy párbeszédet és ki teszem a gondolatjelet, a következő sorhoz is kiírja, holott én már azt nem szeretném. Hogy lehet úgy beállítani, hogy csak akkor írja ki, amikor én akarom?
Remélem nagyjából érthetően megfogalmaztam a kérdést. A válaszokat előre is köszönöm! :)
Ui.: Egyébként nekem az Open Office van meg. Nem tudom, hogy az számít e valamit.
2012. okt. 6. 18:35
1/4 anonim válasza:
Office 2003 is ezt csinálta velem anno
Ha kiirja az ujsorba is töröld a gondolatjelet és folytasd az írást, nekem müködött, vagy nyomj 2 entert ugytudom az is jó
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem úgy se jó, de mindegy majd rájövök valahogy. Azért köszi :)
2012. okt. 6. 21:54
3/4 anonim válasza:
Valahol találsz egy menüpontot erre, annál a szitunál, hogy új sorba rakod, és ott a gondolatjel, akkor kell kikapcsolni, de én 2010-et használok, nem ismerem a többit.
4/4 anonim válasza:
Felsorolásként találod, nem tudom melyik menüpont alatt.Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!