Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudnám megcsinálni a GTY...

Hogy tudnám megcsinálni a GTY IV Aktiválását?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a problémám, hogy amikor feltelepítettem a GTA IV-t a végén kér valami aktivációt de nem tudom megcsinálni sehol nem találok semmien serial-t meg semmit. Már többször is megpróbáltam de semmi mindenfélét beírtam de akkor sem. Hogy tudnám megcsinálni? Aki tud az lécci SEGÍTSEN! Előre is köszönöm
2009. aug. 5. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha serialra gondolsz:

UJEEK-ME33J-JDES3-GEW6X-F3NUV

B67WT-48MDY-GMW72-KX9F9-9KX2G

Bár nem tudom hogy ezek jók lesznek-e mert voltak már olyan serialok amik sokkal több karakterből állnak.

De ha nem lenne jó itt megnézheted még: www.serials.ws

Ja és ne aztírdbe hogy GTA IV mert így nem fog kidobni semmit hanem azt írd be hogy : grand theft auto

2009. aug. 5. 11:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Megpróbáltam de nem sikerült. Regisztráltam a social club oldalán de szerintem hiába, mert még mindíg ugyanott tartok ahol eddig. Amikor belépnék a játékba akkor kidob egy kis ablakot hogy Grand Theft Auto IV- Activation majd nyomok egy next és akkor kéri a serialt. Beírtam amit te írtál, majd Activatéra nyomtam, aztán Activate manual az unlock Code-hoz beírtam a másik kód sorozatot amit írtál, majd Activate és aztán meg bejön vmi olyan ablak ahol csak BACK ÉS CANCEL-re lehet nyomni. Egyáltalán nem tom hogy mit is kell valójában csinálni. De a válaszodat KÖSZÖNÖM.
2009. aug. 5. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a gondom, valaki segíhetne!
2011. jún. 30. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!