Hogy tudom dvd lemezre kiirni és asztali lejátszón megnézni ezt a formátumú filmet 720p. Blu-ray rip?
Ha rip akkor az azt jelenti blueray-röl rippelték le, az eredeti minőségének a lényeges csökkentésével viszont a mérete is csőken ilyen formában, többnyire divx, xvid, mkv, formátumokban szokás csinálni.
Simán csak kiírod a dvd-re mint adatot és vagy lejátssza az asztalid vagy nem attól függően támogatja-e az adott formátumot.
A szabvány DVD formátum amit pl. a boltban is megveszel gyári DVD-t amire szerintem te gondoltál az más
A mérete miatt nehézkes főleg ha elkezded konvertálni nem fog ráférni egy lemezre.
Én a helyedben egy dvd lejátszót újítanék ami lejátsza és pendrive vagy külső vinyórol játszanám le.Én ezt teszem amíg be nem ruházok egy wifis médialejátszóra.
Blu-ray rip lehet több formátumú is, legtöbb esetben .mkv, .mp4, vagy talán avi.
- Ha ezeket le tudja játszani az asztali készüléked akkor egyszerűen adatként (de UDF-ként a nagy méret miatt) írd ki a dvd lemezre és játszd le.
- Ha nem ismeri a lejátszód akkor konvertáld át olyan formátumra amit már le tud játszani az asztali lejátszód. Használhatod a Format Factory vagy a Freemake Videokonverter programokat. Könnyű kezelni és mind a kettő ingyenes.
- Esetleg vásárolj egy asztali merevlemezes médialejátszó készüléket (hosszabb távon kifizetődőbb). Az Asus-nak pl. elég jó készüléke van és nem is túl drága. Számold ki mennyit költenél lemezekre és azokat csak egyszer használhatod. A DVD lejátszó szoftveresen nem frissíthető. Egy jól megválasztott merevlemezes médialejátszó mindezeket kiküszöböli.
köszönöm egyébként avi formátum
sony lejátszóm nem tudja lejátszani most konvertálom winavival dvd-be
remélem sikerülni fog!
formatfactoryval hogy konvertálhatnám át miből -mibe?
tehát 720p.blu-ray rip avi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!