32 bites Windows 7 -re lehet telepíteni 64 bites Win7-et?
Figyelt kérdés
A C meghajtón van a 32 bites és az E-re szeretném telepíteni az X64-es win7-t.2012. okt. 4. 21:16
1/5 anonim válasza:
sajnos nem, elkezd majd füstölni és kattogni a számítógép,majd hőjelenséggel kísért energialeadással ki fog kapcsolni.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy normális válaszokat várok, konkrétan a kompatibilitási problémákra gondoltam, mert xp ill. win7 telepítésnél sem mindegy melyiket telepítem fel hamarabb, de itt mi a helyzet?
2012. okt. 4. 23:21
3/5 anonim válasza:
Sajnos win telepítőkkel nem vagyok olyan nagy ismertségben, különsen azzal kapcsolatban, hogy meglévő win 7 mellé egy újat rakjunk.
Elvileg a win 7 telepítője már okos és tudja, hogy nem ő az egyedüli rendszer ami a világon létezik, így még akár fel is rakhatnád a 32 bites win 7 mellé.
De értelme nincs, mivel a 32bites rendszert le kell cserélni a 64 bitesre. Kompatibilitási problémák nem lesznek, mivel a 64 bites rendszer tartalmazza 32 bites működéshez szükséges programokat (elég furcsa is lenne ha nem lenne benne és bonyolult lenne belemenni, hogy miért is kell, hogy benne legyen).
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, egyébként 64 bitre azért nem akarok váltani, mert csak 2 giga ramom van, viszont egy progi miatt (vbox) szükségem van rá.
2012. okt. 5. 16:32
5/5 Golan Trevize válasza:
ha egy program miatt kell, akkor több értelme van lecserélned a 32 biteset 64-esre még 2 GB memóriával is, mint mindkettőt feltelepíteni a gépedre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!