ATI RADEON 9600 xt rv360 driver download windows 7 sehlsem találom :/, valaki segítene?
Itt van:
Nem támogatott, de megpróbálhatod alá a 10.2-es Vista drivert kompatibilitási módban, aztán vagy megy, vagy nem.
hmm én is erreondoltam
:s
Innen tudod letölteni a drivert: [link]
Csak nem a hagyományos módon kell telepítened, hanem a következő módon.
1 letöltöd
2. Elindítod a telepítést, ha a program kompatibilitási ellenörzés kiabál, ne törödj vele, nyomj egy továbbot, kicsomagolja magát a progi, ha végett és felajánlja a telepítést akkor lépj ki a telepítésből.
3. Aztán, vezérlőpult--> eszközkezelö --> megkeresed a VGa kártyát--> jobb egérgomb --> driver frissítés, ott kiválasztod az illesztőprogram keresése a számítógépen.
Ez a alapból a C:/ATI mappába van. Kiválasztod a mappát és indítod a frissítést.
Ennyi.
Nekem a win. driverrel az élményindex a videókártyánál 2,0 és 2,3 volt. Az így felrakott ATI-is driverrel meg 3,8 és 4,2 lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!