Hogyan tudom feltelepíteni a Windows 7-et?
Figyelt kérdés
Nem tudom feltelpiteni a winows 7 et valami miatt nem akar elvileg jol irtam ki a dvd-t!És m ikor beteszem a cd-t ez irja ki: "Cannot boot from CD - Code: 5" hibaüzenet jelenik meg a telepítésnél Nem tudom mi lehet a gond... de ezt a hibakódot irja ki valaki tudna nekem segiteni??????????????????#valótlanság #hogy nem lehet egyszerübben ezt megoldani
2012. szept. 30. 15:10
11/15 A kérdező kommentje:
Ezt a gépet most vettem kb 1 honapja..szoval nem tudom hogy előtte hogy volt de én még erre a gépre most szerettem volna először ujrarakni, a másik gépemen többször raktam rendszer xp-t azzal sosem volt semmi gond...
2012. okt. 2. 08:33
12/15 anonim válasza:
A kérdés az, hogy ezzel a CD-vel vagy másikkal?
13/15 Karesz6969 válasza:
Az előző gépeden XP volt, erre a gépre Win7-et tennél igaz?
A kérdés még mindig az, hogy egy kipróbált Win7 van-e nálad - jogtiszta amit kétlek - vagy egy olyan amit nemrég töltöttél le és elvileg jól írtad ki.
Ha az utóbbi akkor ott a baj és ebben nemigazán tudok segíteni az elmondottakon kívül többet.
14/15 A kérdező kommentje:
Igy van most Xp-re szeretnék WIN 7 rakni letöltöttem torrent oldalrol kiirtam cd-re és nem megy...
2012. okt. 3. 07:49
15/15 anonim válasza:
Tehát ezt a CD-t még nem használtad, így esélyes hogy sérült fájlok vannak rajta, keress egy másik telepítőlemezt és töltsd le azt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!