Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Erre a konfigurációra milyen...

Erre a konfigurációra milyen Operációs rendszert ajánlotok?

Figyelt kérdés

Intel Celeron 1,70ghz 1,70ghz

768mb ddr1 memoria

geforce 4 mx 4000 64mb

30gb hdd

erre a gépre vistat vagy 7 feltehetek ? most xpm van linuxot nem szeretnék mert a nagyob gépemen volt de azon sok minden szagatott meg kifagyot most azon is windows 7 van elöre is köszönöm.

2012. szept. 29. 08:12
 1/7 MaXXeGee ***** válasza:
100%
Xp ... én mást nem tennék rá.
2012. szept. 29. 08:28
 2/7 A kérdező kommentje:

szerintem a ram nem kevés mert a régi gépemben ami kiment :S

volt 512 mb ram és ez az 1,7ghz proci meg egy 128 kari aeron ment a colin mcrea rally 3 és csodáltam ho ment ez igaz pedig akk erre miért nem tehetek nem kell aero játékra sem igazán csak youtube meg face meg office

2012. szept. 29. 08:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Erre XP. Látom mindenképp WIN7-et akarsz, így valószínűleg hiába mondjuk hogy sok lesz az ennek a gépnek...
2012. szept. 29. 08:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát bégülis csak azt nem értem ho mi benne a kevés és akkor valószinüleg tudok mihez hasonlitani mit kell bele venni.
2012. szept. 29. 09:11
 5/7 A kérdező kommentje:
De ha nem tudok windows 7 tenni akkor milyen rendszert tehetek xpn kivül mert most xp van rajta puppy linux volt rajta az nem jó linuxot nem szeretnék tenni rá használtam linuxot ubuntu,kubuntut is xubuntut is
2012. szept. 29. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Kevés a memória, legalább 1 giga kellene, de inkább 2

A hdd mérete kevés, a win7 alsó hangon elvisz belőle 16 gigát, nekem most 19 giga helyet foglal úgy hogy a hibernálás kikapcsolva, a lapozófájlt pedig másik partíción van. A 30 giga nagyon hamar el fog fogyni.

Ezekből tehát legalább a duplája kellene ahhoz hogy flottul fusson a win7, és hát a processzor sem egy erőmű.

2012. szept. 29. 09:28
 7/7 A kérdező kommentje:

tudom de a régi gépemen a home ezen futott

a mostani aszatli pcmben is celeron van de 2,1ghz az 1gb ram

és 128 kari azon a 128mb kari miat aero is megy és gyors kis pc gondotlam 1,7ghz picit lassab

2012. szept. 29. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!