Erre a konfigurációra milyen Operációs rendszert ajánlotok?
Intel Celeron 1,70ghz 1,70ghz
768mb ddr1 memoria
geforce 4 mx 4000 64mb
30gb hdd
erre a gépre vistat vagy 7 feltehetek ? most xpm van linuxot nem szeretnék mert a nagyob gépemen volt de azon sok minden szagatott meg kifagyot most azon is windows 7 van elöre is köszönöm.
szerintem a ram nem kevés mert a régi gépemben ami kiment :S
volt 512 mb ram és ez az 1,7ghz proci meg egy 128 kari aeron ment a colin mcrea rally 3 és csodáltam ho ment ez igaz pedig akk erre miért nem tehetek nem kell aero játékra sem igazán csak youtube meg face meg office
Kevés a memória, legalább 1 giga kellene, de inkább 2
A hdd mérete kevés, a win7 alsó hangon elvisz belőle 16 gigát, nekem most 19 giga helyet foglal úgy hogy a hibernálás kikapcsolva, a lapozófájlt pedig másik partíción van. A 30 giga nagyon hamar el fog fogyni.
Ezekből tehát legalább a duplája kellene ahhoz hogy flottul fusson a win7, és hát a processzor sem egy erőmű.
tudom de a régi gépemen a home ezen futott
a mostani aszatli pcmben is celeron van de 2,1ghz az 1gb ram
és 128 kari azon a 128mb kari miat aero is megy és gyors kis pc gondotlam 1,7ghz picit lassab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!