Hogy kell kiírni egy dvd iso fájlt hogy tudjon bootolni róla a rendszer?
Figyelt kérdés
Win7-ről van szó...2009. aug. 3. 12:17
1/8 anonim válasza:
Hát amikor bemountolod daemon tools programba akkor egy külön meghajtóról kitudod írni ugy hogy nem iso fájl lesz, hanem mint egy rendes telepítő.
2/8 A kérdező kommentje:
El tudnád mondani lépésről lépésre, mert nem nagyon értek hozzá.. :S
2009. aug. 3. 12:35
3/8 anonim válasza:
Ha az iso bootolható, akkor a lemez (ha el nem rontod) amelyet írsz belőle, az is bootolható lesz. Én UltraIso-val szoktam iso-ból lemezt írni, de gyakorlatilag bármelyik íróprogram meg tudja csinálni lemezkép felírása, burn image to disk vagy valami hasonló menúpontot keress!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!! Kipróbálom így.
2009. aug. 3. 13:10
5/8 anonim válasza:
Fontos,hogy ne adatként írd ki,hanem keresd az előttem felsorolt funkciók valamelyikét.Szoftvertől függően hívják másképpen.Ha nem találod másképp,akkor itt egy ingyenes,kis méretű,magyar progi:
6/8 A kérdező kommentje:
Az UltraIso-t szeretném használni, akkor hogy kell?
Úgy hogy társítom az iso fájlt az UltraIso-hoz, duplakattal megnyitom és írást kiválasztom, és kész is?
2009. aug. 3. 19:47
7/8 anonim válasza:
Úgy is lehet. De nekem helyi menűben is megjelenik. Jobb katt az isora ->UltraIso->Burn to disk
8/8 A kérdező kommentje:
Oké, látom. És ott?
Nem kell állítani semmit?
2009. aug. 3. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!