Van olyan hangfelvevő progi amivel tudok netről ezt-azt felvenni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel van valahol egy flash videó és én abból fel szeretném venni a hangot (a videóra nincs szükségem). Hogy tudom ezt megcsinálni? Magyarán az kell nekem, hogy amit hallok, azt vegye is fel a progi.2012. szept. 27. 18:07
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Nem működik a program :/
2012. szept. 27. 21:27
4/5 anonim válasza:
Én a (már eszembe jutott) a Wiretap Studio-t használtam ilyen esetekben, azonban annak nincs Windows-os verziója. Egyes helyeken még ezt ajánlják:
Ez nem ingyenes, de biztos van vmi trial. Több ötletem sajnos nincsen.
5/5 anonim válasza:
Ha XP-d van, akkor a következőt csináld.
XP->Eszközök->Kiegészítők->Kiegészítők letöltése->"DownloadHelper"! Ezt a kiegészítőt keresd meg, és töltsd le mint kiegészítő, majd indítsd újra a firefox-ot! Mp3-mp4...stb formátumokat tudsz vele letölteni, és ha nem csal a memóriám, akkor a "Sajátgép"->Helyi lemez(c)-be menti le. (A "Ddownloadhelper"-be keresd a letöltéseidet....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!