Mi a véleményetek a Windows Vistáról? Most fogom a gépemet újratelepíteni, és WimVistát raknék bele, de nem tudom hogy milyen fajtát? 3gb ram intel core 2 duo proci /nem szeretnék bele Windows7-rakni/
> /nem szeretnék bele Windows7-rakni/
Akkor XP-t tegyél rá. Sokkal gyorsabb mint a Vista, és kevesebb idegesítő hülyesége van.
Valami értelmes érdemi indoklás a Vista vs W7 ügyben? Nyilván ha elég, akkor Home Premium.
Jól be kell állítani és akkor a megjelenésekor felvetett "hiányosságainak" nagy része eltűnik. Ehhez régebbi Vita fórumokat érdemes nézegetni, főleg a memória kihasználtságára vonatkozó beállítások terén.
Mi a gondom a W7-el?
Használtam 2 hétig, naponta töbször lefagyott, lassú volt, a haverom azt mondja hogy a Vista nagyon jó, és a sulis gépekben is az van.
Ok, akkor fogok régebbi fórumokat nézegetni
"Akkor XP-t tegyél rá. Sokkal gyorsabb mint a Vista, ..."
tudja a fene, a régi s939 konfigommal kemény 1GB rammal a 64 bites Vista és W7 is gyorsabb volt. Biztos a gépem romlott el?
"... és kevesebb idegesítő hülyesége van."
Van aki utálja a biztonsági részt a Vista/W7-ben, pedig van amikor a vírusirtó ellenére is az fog meg dolgokat. Az XP meg összes javítással egy átjáróház biztonságilag. Inkább a plusz macera, mint pár hetenként újratelepítés.
Kedves posztoló, egy egészséges normális gépen, pláne a leírt alkatrészekkel, egyik felsorolt oprendszernek sem szabadna sem lassúnak lennie, sem fagynia. Ott más hiba volt, nem a W7.
köszi a választ! teljesen igazad van, és is Windows Vistát fogok telepíteni. A kinézete tényleg jobb mint a Windows 7-é.
Én azért nem voltam régebben a Vistával kibékülve, mert a sulis gépeken nagyon lassú volt, de rájöttem miért :D 500mb ran kicsit kevés volt :D
Nekem egy Pentium 4-es (egymagos, nem Hyper-Threadinges) gépen 1 GB memóriával gond nélkül fut a Win7... Egyszer be kell állítani, aztán megy rendesen.
Az Internet Explorert meg felejtsd el. A 9-es sem túl biztonságos, a szabványokat sem követi... Inkább Firefox/Chrome.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!