Miért nem jeleníti meg win7en azt az opciót, hogy "programok rögzítése a tálcán? "
Figyelt kérdés
Egyik programnál sem jeleníti meg, csak a más rögzített programoknál van a rögzítés feloldása opció. Az egyik rögzített programot ki akartam cserélni egy másikra, eltávolítani el tudtam a tálcáról, de az új programot nem tudtam rögzíteni, már mindent megpróbáltam, a vezérlőpultot oda-vissza végignéztem, de sehol nem találok ilyen opciót ahol ezt külön be lehetne állítani. Miért nem jelenik meg ez az opció, aminek alapból meg kéne jelennie?2012. szept. 25. 16:14
1/7 anonim válasza:
Jobb klikk az ikonra és ott sem jelenik meg?
2/7 A kérdező kommentje:
nem, egyik programnál sem
2012. szept. 25. 16:18
3/7 anonim válasza:
Húzd az ikont a tálcára, és ott is marad.
4/7 A kérdező kommentje:
úgy sem engedi:( csináltam is egy képet: [link] az első felén az látható, hogy csak az "ablak bezárása" opció elérhető, a másikon pedig amikor oda akartam húzni a tálcára az ikont, a jobb alsó sarkában egy kis piros áthúzott kör jelent meg, vagyis hogy nem lehet rögzíteni :( Ez mitől van?
2012. szept. 25. 16:28
7/7 A kérdező kommentje:
köszi, ez működött:) örök hálám!
2012. szept. 25. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!