Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok ATI Mobility Radeon...

Tudnátok ATI Mobility Radeon X1400 videokártyához frissítést mondani? Nem találok linekt sehol :/

Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindig a gyártó honlapjáról [link]
2012. szept. 25. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Aha, no és konkrétan melyik is az? Merthogy ezt még nem az AMD gyártotta.
2012. szept. 25. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Elmondom hogyan van tudtommal. Windows 7-hez egyáltalán nincs. Vista-hoz nekem a Lenovo automatikus programja egy 2007-est telepített. Valószínű, hogy akkortájban csináltak hozzá utoljára. Az AMD felvásárolta akkoriban az ATI-t és nem támogatta tovább az ATI mobil videókártyákat.
2012. szept. 25. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Az persze stimmelhet, hogy a gyártó honlapjáról, csak a laptop gyártójának honlapjáról. De frisset ott sem találsz valószínűleg.
2012. szept. 25. 17:12
 5/6 anonim válasza:

"Végtelenül egyszerű".

Tölts le egy vistához való drivert pl a fujitsu honlapról.

Aztán tömörítsd ki de NE telepítsd!

Ha megvan küldd rá a Mobility Modder programot ami kissé bemódosítja.

Végül indítsd el a setupot és már megy is win7 alatt (jó felbontásban) a cucc.

Tuti, mert én is azóta használom az xp helyett a 7-est.

2012. okt. 2. 18:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a helpeket, de nem engedte frissiteni :D Lehet én vagyok béna. De mindegy, amiért kellett volna, az is lényegtelen már. Kiderült, hogy a játék azért nem futott, mert a videokártya nem támogatott hozzá :S
2012. okt. 5. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!