Miért lehet az hogy 32 es win 7 nél nem tudom leminősíteni a gépet? Pedig most raktam ujra. Olyat ir ki h valami grafikai hiba? Ez állítási hiba vagy meghalt valami benne?
Mi az a "leminősíteni a gépet" ?!
Leminősíteni mostanában a hazai valutánkat szokták....
Vagy a "Performance Information" gondolsz esetleg ?!
Integrált vga-nál megesik az ilyen, de ha nem közölsz információt senki úgy nehéz lesz, a gondolatolvasó csapat majd délután lesz csak.
arra értem a leminősítést mikor a gép magának lepontozza a procit ramot vido kártyát stb.
és igy keletkezik egy átlagpontszám.
bár sok haszna nincs csak ez dobta ki azt a grafikai hibát.
Először is tényleg válaszolhatnál arra, hogy integrált-e a videokártya! Másodszor nem kioktatni akarlak meg nem is nyelvórán vagyunk, de a leminősítés az azt jelenti, hogy valamit alul értékelnek, silánynak nyilvánítanak, ill. a korábbihoz képest rosszabbnak kiáltanak ki. A lepontozás szintén ezt jelenti, csak abban az esetben már tudható, hogy a minősítés pontokkal van kifejezve. Szóval te a minősítésre vagy kíváncsi, nem pedig a leminősítésre!
Nem "halt meg" benne semmi, nem is "állítási hiba", ez előfordul. Mint ahogy előttem is írták többek között az integrált kártyáknál van ez a jelenség, de nem minden esetben. Ha az aero miatt kellene a minősítés, akkor próbálkozz többször, mást nagyon nem tudok ellene. Nálam is volt már ilyen, s sokadik újraindítás majd próbálkozás után sikerült.
igazad van nem leminősíteni hanem minősíteni akarom :)
csak nem engedi amiatt a grafikai hiba miatt.
amugy igen integrált a videókártya.
azt mondod akkor h az a megoldás h sokszor kell próbálkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!