Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudnak Sor és Raf gametim...

Hogy tudnak Sor és Raf gametimeot eladni WoWban?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ember van (kende gametime, Fyon's shop, Bimbi gametime) akik Raf gametimeot, meg Sor accountokat adnak el, vagy WoWbeli goldért, vagy rendes pénzért. De, hogy csinálják? Miért éri meg nekik?

2012. szept. 22. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez nem nagyon eri meg mert nagyon hamar ban-t kap az illeto. Valoszinuleg kulfoldi lakcimmel (olcsobb a gametime) oldjak meg es valamivel a hazai ar alatt adjak el. Es vagy trail acc (nemtudom azok tudnak e trade channelbe irni) vagy alap classicos accountal.

Ha jatszol az accountod epsege miatt nem ajanlom az ilyen fajta kereskedelmet.

2012. szept. 23. 12:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát most néztem kettő oldalt is (kende, bimbi) és már 100nál is többen vettek tőlük accountot, meg gametimeot. És tényleg nem vernek át, de akkor is furcsa. Egyik ismerősöm is vett tőlük és meg is kapta az accountot, 1 hónapja játszik vele, állítólag olyan accountokat adnak el amik be voltak fagyasztva, de ők azokat honnan szerzik? Most is kaptam ajánlatot, hogy a MoP-ot tőlük vegyem meg, de nem tudom, hogy biztonságos-e, bár olcsóbbnak olcsóbb. És eddig aki vásárolt mind megkapta amit akart.
2012. szept. 23. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok. Amit ok csinalnak az a ToS ellen megy ( [link]

erre a blizzard barmikor rajohet es ahogy mar leirtam bannolhatjak. Az ilyen accountok tobbnyire vagy lopott vagy ok is csak vasaroltak oket. Azt nem mondom hogy atvernek DE! ha kiderul hogy vett/eladott account akkor felfuggesztik es blizzard accountok a blizzard kezeben vannak az o tulajdonuk AKKOR IS HA TE SERIAL KEYED-NEVED-... van rajta az ACCOUNTOKAT CSAK HASZNALATRA KAPOD ha arulod oket torvenyt sertesz! Kepzeld el a szituaciot: (mas tulajdonanak arulasa) odamegy hozzad valaki es eladja a hazadat elmenne a penzel teged meg kilakoltatnanak mert az a valaki (illegalisan) odaadta a vasarlonak penzert a TE hazadat, nem az ove de ez a vasarlot nem erdekelne (ezert kell a tulajdonjogot valamivel igazolni az eletben, ezt accountoknal nem lehet mert be kell ehez jelentkezni es ha elmondana az infokat vege az uzletnek). Ezek az emberek kb. ezt csinaljak ezert ezt minden ilyen ceg nagyon komolyan kezeli.

Te tudod mit akarsz, en inkabb adok ki 1-2 ezer ft vel tobbet de nem kockaztatom az accountom biztonsagat.

2012. szept. 23. 18:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, hát igazad van. Én is inkább a blizzardtól veszem meg. Köszi a választ!
2012. szept. 24. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:

elég régi a kérdés, de azért ezt ide írom

nem tudom hogy szerzik az accountokat, de én is hasonlótól vettem (mmoshop hungary, ugyanolyan gondolom mint az a bimbi gametime) és már régóta SoR-os accountal játszok és nem bannoltak, ez az egész hülyeség. teljesen biztonságos accountot vásárolni tőlük vagy rafot. megjegyzem a rafos megoldás sem a blizzard ellen megy, sőt a blizzard rendszerének 1 glitchét használják ki, amiről a blizzard tehet.

2013. aug. 20. 22:04
 6/6 A kérdező kommentje:
De mi az a glitch amit kihasznalnak? Mit hibazott a blizz?
2013. aug. 21. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!