Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az Arkham Cityben hogyan...

Az Arkham Cityben hogyan juthatok el Mr. Fagy fegyvertechnológiájához, amit Joker ellopott és a Vasöntödében rejtett el?

Figyelt kérdés
Az épületben eljutottam addig, ahol van 2 lift. Az egyik működik is, benne vannak Joker csatlósai. A liftet az áram segítségével fel-le is tudom mozgatni. Csak az a probléma, hogy nem tudom, hogyan kell kijutni belőle arra a szintre, amelyiken a célpont van. Amikor a lift leér, ott van 2 ellenség, az egyik fegyveres, fel is figyelnek a liftre. De őket is csak detekív-módban lehet látni, mert valami fal vagy ajtó van ott. Hogyan juthatok el a fegyvertechnológiához?

2012. szept. 22. 18:05
 1/2 anonim válasza:

Háát. Nálam csak a 3 thug figyel fel a liftre. A másik kettő vígan elbeszélget arról, hogyan gyilkolta meg az egyikük a saját anyját egy tortával. -> nem figyelnek, nem kell detektív mód. a liftbejárat és köztük nincs fal. + van egy Harley Queen baba is amit fejteleníteni kell. a lifttel szemben van egy ajtó, ott kell bemenni.

Ha kérdésed van nyugodtan írj.

2012. okt. 16. 18:40
 2/2 anonim válasza:

"A másik kettő vígan elbeszélget arról, hogyan gyilkolta meg az egyikük a saját anyját egy tortával."

Ezen szakadtam. xDDD

2012. nov. 17. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!