Tudtok egy jó ingyenes fotó bemutató készítő programot mutatni?
Figyelt kérdés
Eddig számos fotó bemutató készítő programot szedtem le de van ami nem akarja az igazságot :S Azaz én azt akarnám hogy aviba kiírjam és erre nem játsza le semmi, vagy fizetős már vagy 20 at letöltöttem de eddig egyik se ment! A másik hogy olyan fotó bemutató program kéne ami közelit a képre ( zoomol) meg még egy két effije még van :) és a fő hogy aviba vagy más formátumba gépre rakjam fájlként de kiirni nem akarom ! Ha valaki esetleg tud egy oldalt ahol le lehet szedni angol vagy magyar tök mindegy az írjon ! köszi :)2012. szept. 20. 18:55
1/1 anonim válasza:
hd2 ashampoo slideshow,lehetőséged van mpeg 1-2-4(avi),blu ray m2ts-wmw9 formátumba menteni.Valamint kiírni lemezre DVD/BluRay valamint you tube facebook myvideo kompatibilis formában menteni.KenBurns hatás(zumm oda vissza)szerkesztése van a kép bármely pontjára és rengeteg képek közti átmenet.A progit sajnos vagy fizetősben vagy torrenten keresztül tudod megszerezni.A program tud magyarul a link sajnos orosz de így is látod mire képes http://www.youtube.com/watch?v=ZeqavLFqn4s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!