Minecraft hiba: SEGÍTSETEK LÉGYSZÍVES! Már egy csomószor újraraktam.3-4 percet tudok vele játszani. Aztán kiírja ezt. Mi a baja?
Figyelt kérdés
SEGÍTSETEK LÉGYSZÍVES!!
Már egy csomószor újraraktam.
3-4 percet tudok vele játszani..aztán kiírja ezt...
Minecraft has crashed! ---------------------- Minecraft has stopped running because it encountered a problem; Unexpected error This error has been saved to C:\Documents and Settings\INKEI\Application Data\. Minecraft\crash-reports\crash-2012-09-20_16. 02.33-client. Txt for your convenience. Please include a copy of this file if you report this crash to anyone. Mi a baja?
2012. szept. 20. 16:05
2/7 anonim válasza:
A leírásban megadott elérési úton lévő fájl esetleg elmondja mi a hiba.
3/7 anonim válasza:
#2 nekem az se segített még soha az életben :)
4/7 A kérdező kommentje:
De eddig ezzel a klienssel működött..
2 napja ilyen..
2012. szept. 20. 20:45
5/7 A kérdező kommentje:
amúgy szinte lehetetlen kielemezni belőle, de azért köszi ;)
2012. szept. 20. 20:46
6/7 anonim válasza:
Pedig vélhetőleg igaza van a srácnak, pontosan ezért van a crash log. Akinek nem mondd semmit, az általában nem tudja, hogy mit kell keresnie.
7/7 A kérdező kommentje:
Most hogy így mondtad, ránéztem, és megpróbáltam értelmezni, és rájöttem hogy ez RAM Hiba. Arra utal hogy kevés a ram..
2012. okt. 8. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!