Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraft hiba: SEGÍTSETEK...

Minecraft hiba: SEGÍTSETEK LÉGYSZÍVES! Már egy csomószor újraraktam.3-4 percet tudok vele játszani. Aztán kiírja ezt. Mi a baja?

Figyelt kérdés

SEGÍTSETEK LÉGYSZÍVES!!

Már egy csomószor újraraktam.

3-4 percet tudok vele játszani..aztán kiírja ezt...

Minecraft has crashed! ---------------------- Minecraft has stopped running because it encountered a problem; Unexpected error This error has been saved to C:\Documents and Settings\INKEI\Application Data\. Minecraft\crash-reports\crash-2012-09-20_16. 02.33-client. Txt for your convenience. Please include a copy of this file if you report this crash to anyone. Mi a baja?

2012. szept. 20. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
töltsed le máshonnan
2012. szept. 20. 16:33
 2/7 anonim ***** válasza:
A leírásban megadott elérési úton lévő fájl esetleg elmondja mi a hiba.
2012. szept. 20. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
#2 nekem az se segített még soha az életben :)
2012. szept. 20. 16:40
 4/7 A kérdező kommentje:

De eddig ezzel a klienssel működött..

2 napja ilyen..

2012. szept. 20. 20:45
 5/7 A kérdező kommentje:
amúgy szinte lehetetlen kielemezni belőle, de azért köszi ;)
2012. szept. 20. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Pedig vélhetőleg igaza van a srácnak, pontosan ezért van a crash log. Akinek nem mondd semmit, az általában nem tudja, hogy mit kell keresnie.
2012. szept. 22. 14:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Most hogy így mondtad, ránéztem, és megpróbáltam értelmezni, és rájöttem hogy ez RAM Hiba. Arra utal hogy kevés a ram..
2012. okt. 8. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!