Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van e olyan egyenlet excelhez,...

Tomy88trance kérdése:

Van e olyan egyenlet excelhez, ami kiszámolja egy adott számsor alapján, hogy melyek a következő legvalószínűbb számsorok? (logikai játékhoz kellene! )

Figyelt kérdés
Tehát pl adott 10. szám és akkor az alapján számolja ki,hogy melyik 10 szám következik a legvalószínűbben?

2012. szept. 20. 11:38
1 2
 11/17 Golan Trevize ***** válasza:

megszámolod, hogy melyik szám hányszor fordul elő, és már tudod is.

azt hittem, valami logikai összeköttetés van a számsorok között.

2012. szept. 20. 17:20
 12/17 anonim ***** válasza:

ezt nem tudja megcsinálni

lottonál nagy előnye lenne.... :D

még egy rulettét se tudja pedig ott sok a kirérium, szín, páros, első harmad, első sor szóval ott 4re is tudsz tenni ott nagyobb valószínűséggel jön ki bár enm nem törvényszerű... :D

2012. szept. 20. 17:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Értem tehát adott számok alapján,amik között nincs logikai összeköttetés igazából ott nem lehet kiszámolni valószínűségszámítással,hogy melyek következhetnek? Nem feltétlenül kell 100%-os valószínűségűnek lennie
2012. szept. 20. 17:39
 14/17 Golan Trevize ***** válasza:

nem egészen.

ha van logikai kapcsolat a számok között, akkor meg lehet mondani, hogy 100%-ra mi fog következni.

ha nincs, akkor valószínűségszámítással ki tudod számolni, hogy melyik szám hány 100%-os valószínűséggel fog következni.

2012. szept. 21. 08:59
 15/17 A kérdező kommentje:
Értem és azt hogy lehet megmondani(kiszámoltatni excellel),hogy ha nincs logikai kapcsolat,hogy 1-55 ig mi lesz a következő 5 szám a többi felsorolt szám alapján?
2012. szept. 21. 09:22
 16/17 Golan Trevize ***** válasza:

mondom: azt nem tudod kiszámolni.

azt tudod kiszámolni, hogy melyik szám milyen valószínűséggel fog következni.

2012. szept. 21. 09:23
 17/17 A kérdező kommentje:
Rendben köszi, akkor nem lettem sokkal okosabb :)
2012. szept. 21. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!