Acplinth kérdése:
Az Angry Birds Season 2, 0, 0-t töltöttem le patch is van hozzá, de amikor kicsomiztam a progit és elitditottam a patch-et azt irta hogy patching failed. Akkor most mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 19:44
1/3 anonim válasza:
Nem sikerült a patchelés. Reklamálj a patch készítőnél!
2/3 A kérdező kommentje:
Angry Birds Rio-hoz is van patch de akkor is ezt irja lehet hogy nem jól csinálok valamit? Ha lehet normális válaszokat kérnék!:)
2012. szept. 19. 19:53
3/3 anonim válasza:
Mit vársz így látatlanba. Tényleg csak a patch készítője tudja a gondod okát. Egyébként meg le van írva hogy kell patch-elni. Van ahol be kell tallózni a gyökérkönyvtárat, van ahol be kell oda másolni. Ennyi infóból ez ki sem derül, hogy a tiéd milyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!