Hogyan tudom ezekböl a fájlokból kiszedni azt amit akarok (iso)?
Ez nem iso csak ha kicsomagolod akkor lesz egy iso file.
Be van csomagolva és "feldarabolva".
Szerintem rar de lehet hogy zip esetleg totalcommanderrel egyszerűen csak feldarabolták így elsőre a fene se tudja.
Ha van winrar a gépeden megnyitod vele és kicsomagolod, elég az egyik file-t megmutatni neki pl. a legelsőt és "extract".
Ha nem megy akkor ugyan ez totalcommanderben csak ott "file egyesités"
Amúgy meg dobd ki nem kell az neked másolt skyrim mész a sittre a buci után :)
Felőlem úgy csinálod ahogy neked jólesik, de ha eleve mondjuk megnyitsz egy tömörítő programot már ha nincs beintegrálva a jobbgomb menüjébe mivel alapértelmezésként ott kéne lennie azon keresztül is el tudsz navigálni ahol a file van.
Persze mindig van alternatív megoldás ha neked a totalizé szimpatikusabb, de mivel abban nem teljes értékű rar, zip,arj stb. tömörítő modulok vannak így néha nem hoz tökéletes eredményt.
Üdv mindenkinek.
Az utóbbi időben és is találkoztam ilyen fájlokkal, nincs CRC, és úgy néz ki mintha Totalcommanderrel darabolták volna, de nem, mert Totalcommanderrel nem lehet egyesiteni a darabokat.
Viszont ha Totalkommanderrel beenézel egy két darabba (pl 002-és darabba F3-mal) akkor az első 3 karakter nagy valószinűség szerint "Rar" lesz, tehát winrarral tömöritett és darabol file.
Úgy hogy az ISO létrehozásához is Winrar-t kell használni.
Valaki már irta megnyitot az első darabot winrarral és Extract -t választot. Létrejön az ISO.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!