Na szóval olyan gondom lenne, hogy nem tudom mitől lassul így be a gépem. Nem tartom magam segghülyének számítástechnika szempontjából, CCleanert lefuttattam, msconfig->feleslegesen induló progikat kiszedtem, és nem tudom mi lehet a baj. egyébként AMD X2 260as procim, és 2x2GB DDR3 (kit) ramom van, igaz csak 32bites ultimate alatt (és még a videókari is levesz 256ot) na de nem ez a lényeg.
Nem is igazán a rendszertöltés, hanem a netezés közbe lassul be, és ezt azon veszem észre, hogy 1héttel ezelőtt gyorsabb volt.
A programok telepítésekor néha kivédhetetlenül feltelepülnek apró toolbarok és bővítmények. Ezek is ludasok a böngészés belassulásáért.
2012. szept. 18. 22:30
2/12 Komplikato válasza:
Letöltés, torrent, win frissítés megy rajta? Beragadt Java frissítés? Vírusirtó? Esetleg lehet a gépeden pár trójai vagy féreg.
2012. szept. 18. 22:33
3/12 A kérdező kommentje:
a chromeba minden bővítmény le van tiltva, java fel van telepítve, meg még valami flash lejátszó is
2012. szept. 18. 22:33
4/12 A kérdező kommentje:
tölteni nem töltök, igaz seedelek (elvileg) vagy 10et de nem jelzi hogy tölt fel. az mit jelent, hogy a java beakadt? windows frissítést én a telepítés (kb 1 hónapja) után 1 héttel kikapcsoltam, mert az is sokat evett. vírusírtót meg most töröltem le (avast), és most rakok rá AVG-t
2012. szept. 18. 22:36
5/12 anonim válasza:
Valami féreg vagy trójai került a gépedre. Ha nincs ESET-NOD a gépeden, ezt futtasd le:
Ez az "ESET" online scanner VALÓDI, naponta ugyanazt a frissitést kapja, mint a FIZETŐS. Vagyis nem hamis, fix licenszkódos vacak, hanem valódi, felhős alapú, megbízható. Nekem 2001
2012. szept. 19. 13:11
8/12 anonim válasza:
2007 óta van a gépemen ESET Smart Security, jelenleg 5-ös fut, vállalkozáshoz megvettem. És még nem volt semmi gondom vele. A netről (nem a gyártó-forgalmazó Sicontact honlapjáról) letöltött kazah, orosz, kinai, vagy ki tudja, hol van a szervere "Nod323" és hasonlók okozzák a rengeteg fertőzést. Magára vessen, aki a védelmen spórol és vírusos lesz a gépe.
2012. szept. 19. 13:14
9/12 anonim válasza:
Én el sem tudom képzelni mitől vírusos valaki gépe!
Ha csúnya oldalakat nem látogat,nem tölteget exe fájlokat,idegen emberektől küldött csomagolt állományokat nem bontogat!Egy egyszerű sima böngészéskor nem valószinű ,hogy vírusos lesz a gép! A vírust mindig a felhasználó engedélyezi,telepíti magának!
2012. szept. 19. 19:51
10/12 A kérdező kommentje:
igen ez a baj, hogy össze-vissza töltök:s nagyobb mértékben torrentről. AVG volt fent a gépen, de pont lejárt a próbaverzió, azt is keresgéltem mindenfelé..:/ (merthogy valamit nem akart feltelepíteni nekem)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!