Lehet ez ellen a program ellen valahogyan védekezni?
Van egy program,amivel fel lehet törni az emberek pl facebookját,email-ét,stb,szóval mindent amit csak akarnak!!
Azon a lényegen alapul,hogy valahogyan eljuttatja a rosszakaród a gépedre(hogy hogyan azt nem tudom)ez a program vagy akármicsoda megjegyzi,hogy te melyik gombokat nyomtad meg amikor a jelszavadat írtad és a rosszakaródnak azt elküldi e-mail-ben.Szóval ezzel lehet valamit kezdeni,vagy lehet ellene valahogy védekezni?
Nem tudom ki szórakozik,ezzel,de k*rvára idegesítő már,hogy 2* is fel lettek törve a dolgaim!!!
Amire még én tippelnék wifin megy a net és vagy wifi vagy a routerhez könnyű a hozzáférés pl. az alapértelmezett jelszó van beállítva wifit meg lehet nem is védi semmi nyitott hálózat.
Szomszédpistike meg simán rátud kapcsolódni és onnantól azonos a „workgroup” kis szerencsével még megosztott folder is van így meg már tényleg nem lenne túl bonyolult a dolog.
Ez meg ugye az emberi tényezőn múlik felelőtlenség vagy hozzá nem értés nem a gép van „feltörve”.
Van vírusirtó a gépemen!!
Ezek a feltörések azóta mennek amióta együtt vagyok az új párommal.Van néhány ribanc,akinek ez nem tetszik,ezért próbál bekavarni(amit nem értek,hogy miért csinálják,amikor már 18 évesek elmúltunk,szóval eléggé szánalom).Elösször a párom facebookját törték fel,most pedig nemrég az enyémet.2 profilom volt,az egyiket egyáltalán nem használtam,és azt is feltörték.
Internetem nem wifi-ről megy,hanem mobilnettről,de azt is csak otthon használom,nem hordom sehova máshová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!