VLC Playerben be lehet állítani ezt? (Play-Pause)
Azt szeretném beállítani VLC Playerben hogy film közben ha egérrel a képre kattintok akkor szüneteljen ha pedig ismét kattintok játssza le. Ezt meglehet csinálni?
Media Player Classic Home Cinema programban így működik és ezt szoktam meg. Előre köszi a segítséget!
Próbáld ki: Eszközök - Beállítások - Gyorsbillentyűk - Lejátszás/Szünet.
Alapbeállítás Space.Ide írd be, Mouse. Nem tudom, működni fog-e?
Nem sikerült :/
Nem baj akkor maradok Media Player Classic Home Cinema ez is nagyon jó K-Lite-al.
Space billentyűd már nincs is, vagy mi a fene van veled?!
Amúgy meg ha egy kicsit is megmozdítod az egeret elugrik a vezérlőpanel, és azon -lőn csoda- ott a pause gomb!
Üdv.
Ha már mindenképp "egerészni" akarsz, akkor próbáld a jobb klicket, abban van egy teljes menű. Igaz, hogy ez nem 1 kattintás lesz, hanem kettő.
Sok sikert.
Üdv.
Sajnos nem sikerült :/ A legújabb VLC van fent ebben lehet nem lehet ilyet.
Nagyon gyakran megállítom a filmeket, mert feliratosan szoktam nézni és van hogy nem tudom végig olvasni.
Köszi a válaszokat, kaptok felpontozást.
Szia.
Most raktam fel a legujabb VLC-t 2.0.3 verziójut egy most telepitett gépre, és abban is van jobb klickes heyli menű.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!