Hogyan tudom törölni a gépemröl a,1clickDownloader ' progit?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A minap sikerült letöltenem egy ' 1clickDownloader, nevü programot amit aztán a prog. Beálitásoknál késöbb le is töröltem, vagy is azt hittem mert ez a sza. Progi az összes mp3-at át nevezte és nem tudom társítani őket semiféle más lejátszóval sem. Akárhányszor letöltött valamit egyböl odateszi az ő kis jelét az adot file melé és esélyem nincs lejátszani mással. Hogyan tudnám végleg törölni a gépröl? Mert megörűlök etől a sok reklámtol meg letöltés varázslóktol amit rámzudit ez az uj progi. Windows 7-esem van.2012. szept. 17. 08:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!