Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van valamilyen program,...

Van valamilyen program, amivel egy meglévő mp3 as fájlt fel lehet hangositani és úgy elmenteni ismét mp3ba?

Figyelt kérdés
Egy videóba szeretnék beilleszteni egy zenét, de nagyon halk es a szerkesztőben nem tudtam beállítani,hogy csak a konkrét zenét hangosítsa fel. Tehát felszeretném hangosítani és úgy újra elmenteni. Tudtok olyan programot ,amivel megoldható? Köszönöm a válaszokat.

2012. szept. 16. 22:05
 1/8 Komplikato ***** válasza:
Meg lehet csinálni egy bármilyen normális audió szerkesztővel, de nem lesz annyira jó a minősége. Nem lenne ésszerűbb jobb minőségben beszerezni a zenét vagy nem lehet?
2012. szept. 16. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Pl az Audacity tud ilyet. De még számtalan hangszerkesztőben van ilyen funkció.
2012. szept. 16. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Én pl. a NERO-nak a wav editorjával szoktam ilyet csinálni (az könnyen kéznél lehet). De az lehet, hogy nem ment mp3-ba, csak wav-ba, de azt viszont már könnyen át tudod konvertálni mp3-ba, és nincs olyan nagy minőségromlás.

Vagy pedig az "Mp3 Audio Editor", és az ment is közvetlenül mp3-ba.

2012. szept. 16. 22:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. A baj az,hogy máshonnan nem tudtam megszerezni a zenét, de a felsorolt programok közül valamelyikkel remélem sikerül megoldanom. :)
2012. szept. 17. 09:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Torzítani fog hangosítás után. (attól függ mennyi db.)

Mi az a szám? Talán meg lehet szerezni jobb minőségben...

2012. szept. 17. 12:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Electric Romeo Remix (5 perc 10-12 másodperces) :)
2012. szept. 17. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:
2012. szept. 17. 17:29
 8/8 A kérdező kommentje:
aaaaa,nagyszerűűű! :)) köszönöm szépen!
2012. okt. 14. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!