Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szépen elmenne a gépemen a...

Szépen elmenne a gépemen a windows 7?

Figyelt kérdés

Jelenleg eredeti XP-m van. Procim D kategória. (Nem ám valami nagy E7ezer valamennyi.) Szerintem azok gyorsabbak. A gépem adatai itt:

[link]

Szerintem a RAM rendbe van. Mikor bekapcsolom, 2-3 perc kell, mire megnyit bármit is. Utána már hasít. Érdemes átváltani?

2012. szept. 16. 20:04
 1/9 A kérdező kommentje:
Ami nem látszik: 3gb ram, 2x2,8Ghz
2012. szept. 16. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes. Én legszívesebben xp-t használnék csak az nem ismer fel 4 nél több gb ramot.

Szerintem ha eredeti xp-d van akkor minek akarsz valami warezolt vagy tört vagy esetleg ha MSDN-est raksz akkor is szerintem maradj xp-nél jobban megéri főleg, hogy eredeti és win7 nem sokkal nyújt többet mint egy xp ráadásúl több ramot eszik.

2012. szept. 16. 20:08
 3/9 P.O.C. ***** válasza:
Szépen elfutna rajta, de én nem cserélném le a helyedben ha eredeti XP -m lenne. A csili-vili -n kívül nem sok értelme lenne.
2012. szept. 16. 20:11
 4/9 Komplikato ***** válasza:
Nekem sokkal gyengébb gépen 1GB rammal jobban ment a 64 bites Vista és a W7 is, mint az XP. Egy próbát megérne. Az a proci nem olyan rossz azért. Már a VGA kihasználása okán is, nem (csak) a DirectX-re gondolok.
2012. szept. 16. 20:11
 5/9 P.O.C. ***** válasza:
Egy ilyen kártya pedig nem igazán képes villogtatni Dx11 -es képességit, ha csak nem akar képregénnyel játszani.
2012. szept. 16. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
2 Gbájt alatt XP, afölött Windows 7.
2012. szept. 16. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
3GB felett kedves előző mivel 3-at ismer fel.
2012. szept. 16. 20:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépe a válaszokat! Érthető :)
2012. szept. 17. 16:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Ki lett próbálva Vista és Win 7 is :D A vga hasított a cod8-nál a 2gb hypermemory-val :D de inkább visszatettem az xp-t, mert szerintem okosabb! :D
2013. jan. 19. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!