Feltörték a Wifimet?
Figyelt kérdés
Belassult az egész házba a net !
Vettem egy 5 dbi antennát de még mindig lassú volt 40mbit-es letőltésnek kéne lennie! Már egyszer előfordult hogy feltörték de nagyon lassú egy képet nem tölt le normálisan! Megnéztem egyik gép sem túlterhelve!
2012. szept. 16. 13:31
1/5 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás. Át kell írni a jelszót és WPA/WPA2-es titkositást használni. Ha ezek után már rendesen megy akkor valószínű, hogy fel lett törve.
2/5 anonim válasza:
De ha azok után nem megy rendesen, akkor pedig a szolgáltatót kell felhívni, hogy ott minden rendben van-e.
3/5 tamasoft válasza:
Illetve meg kellene próbálni vezetékkel is, csak egy próba erejéig, lehet hogy a wifi része nem működik rendesen. (Gondolom az újraindítás megvolt, azért azt nem is mondom.)
Illetve, figyeljünk, hogy két jelszót kell módosítani, az egyik értelemszerűen a wifi jelszó, a másik a router login jelszó. Mert ha az gyári alapértéken van, ugyanúgy beférkőzhet a nemkívánatos lopó.
4/5 anonim válasza:
Én meg annyit tennék hozzá, hogy valamelyik szolgáltató úgymond "nem támogatja" a router használatot. Nálam is így van, ha routeren keresztül netezek, gépen vagy laptopon, akkor nagyon lassú a betöltési sebesség, ha meg kábelről, akkor meg jó.
5/5 anonim válasza:
Nos: ha feltörték volna, akkor egyenlő arányban oszlana szét a neted, nem akadna be az egész, így neted szarakodhat csak, vagy a router nem bírja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!